Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kissé elhanyagolt kölest most újra felfedezte a reformkonyha. Nem csoda, hiszen szupergabonának tartják jótékony hatásai miatt. A kölesből pehely formában hajdinával keverve remek reggeli kása főzhető percek alatt, amit az argán olaj koronáz meg.
Egy gyorsforralóban forraljuk fel a rizstejet, majd szórjuk bele a köles-, és a hajdinapelyhet is. Csipet sóval, fahéjjal fűszerezzük, és folytonos keverés mellett 3-5 percet főzzük. Majd lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a mézet, és lefedve pár percet pihentetjük.
Melegen fogyasszuk almaszirommal, és locsoljuk meg argán olajjal, valamint alma balsamico creamaval.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.