Keresés

Csúcsminőség: A meggy legjava!

A PÖDÖR Prémium Olajok és Ecetek legújabb terméke, a “Meggymagolaj” a szakma egyik legizgalmasabb újítása, és a 2017-es Anuga Íz-Innovációs Show (Anuga Taste Innovation Show 2017) egyik fénypontja

 

Meggymagolaj

Grevenbroich, 2017 szeptember – A 2017. október 7. és 11. között Kölnben megrendezésre kerülő Anuga Élelmiszer- és Vendéglátóipari Vásár szakmai közönségét máris levette a lábáról a PÖDÖR különleges, meggymagból készült olaja. Az Anuga Íz-Innovációs Show szakértő zsűrije szerint - akik megközelítőleg 2000 termékötlet közül választották ki a szakma legjobb újításait - a PÖDÖR meggymagolaja az idei ANUGA Vásár egyik legizgalmasabb újdonsága. A nyertes termékek egy külön kiállítás keretében lesznek megtekinthetőek a vásár területén, a 7-es Csarnok előtt az Északi Körúton. (North Boulevard, Hall 7) A meggymagolajat pedig a PÖDÖR standján (10.2 Csarnok, D055-ös stand) meg is kóstolhatják a látogatók.

Értékes és különleges ritkaság – a PÖDÖR meggymagolaja

Egy finom étel tökéletes élményének legbiztosabb titka néhány csepp olaj, mellyel igazán kiteljesednek az ízei. Ehhez a varázslathoz a PÖDÖR kifejlesztett egy új prémium olajat meggymagokból, hogy mind a gourmet séfeket, mind a hobbiszakácsokat különleges finomsággal kényeztesse el. A 2017. évi Anuga vásáron először ismerheti meg e terméket a nagyközönség. Ne mulassza el az alkalmat, kóstolja meg Ön is!

A hidegen sajtolt meggymagolaj pompásan illik salátákhoz, szószokhoz és mártásokhoz, valamint pikánsabb sajtokhoz. Számos gyümölcsfajta is egészen bámulatos ízekben bontakozhat ki, ha ízesítjük ezzel a különleges olajjal, végül egy kis keserű csokoládé- reszelékkel megszórjuk. Még egy tipp az ínyencek: Néhány csepp olaj egészen különleges aromát tud kölcsönözni a leveseknek vagy a friss tésztáknak is!

Az aranysárga színű meggymagolaj az egyik legritkább és legértékesebb olajfajta. Már a középkorban is nagy becsben tartották az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt, és a mai napig meglehetősen bonyolult az előállítása. A gondosan kiválogatott meggymagokat a PÖDÖR-nél egy külön e célra kifejlesztett módszerrel kezeljük. Utána hűtőben tároljuk őket, meghatározott hőmérséklet és nedvességtartalom mellett, majd végül hidegen sajtoljuk, kizárólag mechanikus olajpréssel. E kíméletes sajtolási folyamatnak köszönhetően őrzi meg a meggymagolaj eredeti gyümölcsös zamatát, értékes összetevőinek alkotóelemeit, mely jótékony hatásaiban teljesedik ki.

A meggymagolajban nagy arányban találhatók omega-6 zsírsavak, valamint E-vitamin, melyek mind alapvető fontosságúak a szervezet számára. Védik a sejteket a károsodástól és megkötik a szabad gyököket. A meggymagolaj egyik fő komponense az olajsav, egy az emberi szervezet számára elengedhetetlen fontosságú telítetlen zsírsav. Mivel a testünk nem képes önállóan termelni ezeket az egészséges zsírsavakat, csakis étkezés útján juthatunk hozzájuk.

A PÖDÖR meggymagolaja tehát nemcsak egy különleges ízélményt jelent, melyből néhány csepp is elegendő, hogy a legkülönfélébb ételeket avassa fenséges élvezetté, hanem egyúttal rendkívül egészséges is.

Jöjjön, és győződjön meg minderről személyesen a vásáron! Látogasson el hozzánk az Anugán: PÖDÖR, 10.2-es Csarnok, D055-ös stand, és merüljön el a különleges, prémium ecetek és olajok kulináris világában! A kiállítás különleges eseményeként standunkon bemutatunk egy eredeti, külön e célra készített mechanikus olajprést, melynek segítségével beavatjuk Önöket is hidegen sajtolt olajaink készítésének műhelytitkaiba.


Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Pödör Black Table

Exkluzív vacsorák, csak gourmet-k számára

Tovább

PÖDÖR KLUBTAGSÁGI ELŐNYÖK

  • 10% azonnali kedvezmény az első webshopos vásárlás során
  • 7% kedvezmény minden további vásárlás során
  • 5% kedvezmény a megjelölt forgalmazó partnereknél
  • akár 30%-os akciók csak klubtagok részére
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • munkanap 14.00 óráig beérkezett webshop rendelését 
    másik munkanap kiszállítjuk
  • frissen préselt prémium olajok tőlünk, egyenesen az Ön konyhájába!

Ingyenes regisztráció

Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával