Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ki ne szeretné a zsenge fejes salátát, főleg tavasszal. Az édes-savanyú salátaöntethez keverjünk camelinaolajat, ami gazdag értékes telítetlen zsírsavakban. Egy ilyen salátával a magyaros ételek is egészségesebbé tehetők.
Öntsük a sárgabarack gyümölcsecetet egy zárható fedelű üvegbe. Fontos, hogy a dresszing készítésnél a lépések sorrendjét betartsuk, és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez.
Sózzuk és borsozzuk, majd adjuk hozzá a porcukrot.
Öntsünk hozzá 2 evőkanál camelina olajat.
Zárjuk le az üvegedény tetejét, és alaposan rázzuk fel a dresszinget.
A fejes salátát alaposan mossuk meg, majd egy saláta centrifugában szárítsuk meg. Öntsük a salátára a dresszinget, majd alaposan keverjük el.
A camelina olajos saláta kitűnő választás rántott hús, illetve camelina olajos burgonyapüré mellé.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.