Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Könnyű, vegetáriánus előételre vágysz? A vékonyra szeletelt céklát bolondítsd meg egy pisztáciaolajos, meggy balzsamecetes öntettel! A céklához jól illik a lágy kecskesajt, tálaláskor ezt morzsoljuk a carpaccióra.
A céklát kb. 40 percig főzzük, majd levesszük és hagyjuk kihűlni. Vékony szeletekre vágjuk, egy tányérra helyezzük, sózzuk és borsozzuk, majd rálocsoljuk a meggy balzsamecetet.
Rátesszük a kecskesajtot. Meglocsoljuk a pisztácia olajjal és végül bazsalikommal díszítjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.