Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az ünnepek közeledtével jöhetnek végre a különleges előételes receptek, amik közül nem hiányozhat a lazac sem. Ez a céklás lazachab pisztáciaolajjal pillanatok alatt elkészíthető, és garantáltan üde része lesz az ünnepi asztalnak.
A nyers céklát reszeljük le finomam, nyomkodjuk ki a levét, majd keverjük át a málnaecettel.
A füstölt lazacot tegyük egy aprítóba a krémsajttal, tejszínnel, borssal együtt, és turmixoljuk darabosra.
A tojások fehérjét egy csipetnyi sóval verjük kemény habbá.
A lazacos krémbe először a céklát keverjük bele, majd óvatosan forgassuk bele a tojáshabot is. Hűtsük be 4-5 órára.
Tálaláskor locsoljuk meg pisztácia olajjal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.