Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus cézár saláta szardellás-fokhagymás öntettel készül, amit kikeverhetünk házilag hidegen sajtolt, egészséges olajakkal is. Ez a prémium minőségű salátaöntet ráadásul nagyon finom is.
Tegyük a tojás sárgáját egy magas falú műanyag edénybe és adjunk hozzá 1 evőkanál alma balsamico mustárt.
Sózzuk és borsozzuk izlés szerint, majd öntsünk hozzá 1 teáskanál Sör balsamicot.
Adjuk hozzá a szardellát.
Szórjuk bele a parmezánt (helyettesíthetjük Pecorinoval vagy Grana padanával).
Préseljünk hozzá egy 1/2 gerezd fokhagymát.
Adjuk hozzá a 4 evőkanál szőlőmagolajat és a 4 evőkanál bio argan olajat.
Egy botmixer segítségével alaposan keverjük el a hozzávalókat.
Adjuk hozzá a 2 evőkanál tejet és 2 evőkanál tejfölt, majd egy villával keverjük el. Tegyük félre az elkészült dresszinget.
Hevítsünk fel 2 evőkanál szezámmagolajat egy serpenyőben és süssük szép aranybarnára a 2 csirkemellet. Izlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd vágjuk fel apró csíkokra.
Hevítsünk fel 2 evőkanál olívaolajat egy serpenyőben és a kb 2 x 2cm-es ciabatta kockákat pirítsuk meg rajta.
A római salátát alaposan mossuk meg víz alatt, majd 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk fel és salátacentrifuga segítségével szárítsuk meg. Öntsük a dresszinget a salátára, majd alaposan keverjük össze.
A dresszinges saláta felét tegyük egy tányérra, majd adjuk hozzá a csirke és a ciabatta felét. A tálalás végén díszitsük parmezánnal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.