Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A kecskesajt és a dió párosítása köztudottan fantasztikus, de ezt az élményt fokozhatjuk egy kis hidegen sajtolt Pödör dióolaj hozzáadásával. Ez a dip bagettre, pirítósra is kenhető, de akár nyers zöldségeket is mártogathatunk bele, mint répa, cukkini, karalábé, zeller.
A paprikákat megmossuk, majd 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héjuk elkezd barnulni. Ha megsültek, zacskóba zárjuk őket 5 percre, így a gőztől felpuhul a héjuk, amit ezután le tudunk húzni a paprikákból. A sült paprikákat csíkokra vágjuk.
A többi hozzávalót egy aprítóba tesszük, és krémesre daráljuk. Tálaláskor belekeverjük a sült paprika csíkokat, és dióolajjal locsoljuk meg.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.