Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hidegen sajtolt olaj és a szójatej párosítása pompás állagú majonéz készítésére ad lehetőséget. A különleges aromájú olajokból úgynevezett édes, desszert majonézeket is készíthetünk, amiket gyümölcsök mellé ajánlunk.
Az olajokat egy késes aprítóba tesszük. Az olajok legyenek hűtő hőmérsékletűek.
Majd adjuk az olajokhoz a szintén hűtő hőmérsékletű szójatejet is.
10 másodpercig aprítjuk, végül hozzáadjuk a porcukrot, és egy kiskanál birsalma ecetet. További 5 másodpercig aprítjuk.
Hűtőben 3-4 napig eláll zárható üvegbe téve. Kiváló mártogató egyes gyümölcsökhöz, például az eperhez, vagy a barackhoz.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.