Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tavasz egyik legfinomabb gyümölcse az eper. Ha desszertnek szeretnénk felhasználni, akkor megéri új formában is elkészíteni. A hidegen sajtolt mogyoróolajból készült mennyei, majonéz állagú krém egy kis alma balsamico crema-val megbolondítva extravagánssá teszi.
Az olajokat egy késes aprítóba tesszük. Az olajak legyenek hűtő hőmérsékletűek. Majd adjuk hozzá a szintén hűtő hőmérsékletű szójatejet is.
10 másodpercig aprítjuk, végül hozzáadjuk a porcukrot, és a birsalma ecetet. További 5 másodpercig aprítjuk.
Az epreket megmossuk, leitatjuk róluk a vizet. A mogyorómajonézre csepegtetjük az alma balsamico cremat, és erre halmozzuk a friss epret.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.