Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Tavasszal érdemes feltölteni a szervezetünket a lehető legtöbb szezonális zöldséggel és gyümölccsel. Ez az epres spárgasaláta a makadámia diótól, és az üde Pödör Chia olajos salátaöntettől válik igazán különlegessé.
A spárgaszálakat alaposan megmossuk, majd letörjük a végeiket. A spárgasíp felőli részeket használjuk fel. Egy edény, forrásban lévő vízbe tesszük őket 3 percre.
A blansírozás után azonnal hideg, jégkockákkal teli vízbe tesszük a spárgákat 3 percre, hogy megállítsuk a főzés folyamát. Amikor kihűltek, négy darabra vágjuk őket.
Az uborkát meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, majd felkockázzuk. Az így előkészített zöldségeket végül a vegyes salátával, a negyedelt eprekkel, a durvára tört makadámia dióval összekeverjük.
Az ecetet a sóval együtt egy tálba tesszük, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Majd hozzáadjuk a mustárt, az olajat, a borsot, és selymesen krémesre keverjük. Az öntetet tálalás előtt ráöntjük a salátára, és alaposan összekeverjük.
Tálaláskor koriander leveleket vágunk a saláta tetejére.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.