Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A semleges ízű cukkini változatos módon elkészíthető alapanyagunk. Süssük meg roston a cukkinikarikákat, rétegezzük szőlőmagolajos morzsával, és locsoljuk meg birsalma gyümölcsecettel. Akkor a legjobb, ha pár órát hagyjuk az ízeket összeérni.
A megmosott cukkíniket szeleteljük fel 5mm vastagságúra és serpenyőben, több részletben mindkét oldalukat süssük szép pirosra az 5 ek. zweigelt szőlőmag olajon.
Amikor szép pirult a színük vegyük ki konyhai papírtörlőre, csepegtessük le és enyhén sózzuk meg.
A maradék 5 ek. zweigelt szőlőmagolajon pirítsuk meg együtt a morzsát és a fenyőmagot.
Tányérra vagy tálba rétegezzük a cukkínit, rá a fenyőmagos morzsát, mentát, fokhagymát. Csepegtessünk minden rétegere birsalma gyümölcsecetet, majd folytassuk a következő réteggel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.