Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Izgalmassá tehetjük a tésztasalátát egy kis mexikói zöldségkeverékkel. A tésztasaláta beilleszthető a vegán étkezésbe, ha durumtésztát használunk, és otthon készítjük el a szuper finom, vegán, omega-3 majonézt is hozzá.
A masni tésztát 2-3 liter, forró, sós vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, és kihűtjük.
A babot és a kukoricát lecsepegtetjük, hozzáadjuk a tésztához.
A majonézt, a finomra vágott snidlinget és chilit a zöldséges tésztához keverjük. Jól behűtve fogyasszuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.