Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ahogy melegszik az idő, úgy egyre inkább a hideg és gyümölcsös desszerteket kívánjuk. A klasszikus gyümölcsös rizspudingot omega-3-ban gazdag chiaolajjal egészségesebbé, a meggy balzsamecettel pedig ízesebbé tehetjük.
A tejet és a vizet egy lábosba öntjük, majd a vaníliarúd kikapart belsejével, a citromhéjjal, sóval, fahéjjal, szegfűszeggel felforraljuk. A rizst hozzáöntjük a mandulatejes folyadékhoz, lefedjük, majd alacsony lángon 20-25 percig főzzük úgy, hogy párszor megkevergetjük.
Ha a rizs megfőtt, akkor levesszük a tűzről a lábost, hozzákeverjük a mézet és pihenni hagyjuk még 5-10 percet.
Eközben megpucoljuk, majd kockára vágjuk a kivit és a barackot. Tálalás előtt a rizspudingot összekeverjük a chiaolajjal és a meggy balzsamecettel, majd hozzáadjuk a barackot, a kivit és a bogyós gyümölcsöket.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.