Keresés

Három csillagos a PÖDÖR

Thomas Bühner a márka új nagykövete

Thomas Bühner

A PÖDÖR a csillagok felé tör. A prémium olajok és ecetek gyártója együttműködési megállapodást jelentett be Thomas Bühnerrel, a neves osnabrücki „la vie” gourmet étterem 3 Michelin csillagos sztárséfével.

 „Nagy örömmel és mérhetetlen büszkeséggel jelentjük be, hogy Thomas Bühner személyében megtaláltuk az ideális nagykövetet cégmárkánk számára” – nyilatkozta Pödör Krisztina, a Pödör Kft. ügyvezetője.  „Thomas Bühner kivételes tudású mesterszakács, aki tökéletesen képviseli mindazt, ami számunkra fontos. Az ő filozófiája és célkitűzése, hogy csakis a legjobb minőséget teremtse meg kompromisszumok nélkül, teljes összhangban azokkal az alapelvekkel, amelyek a termékeink magas színvonalát határozzák meg.”

Thomas Bühner több mint 20 éve Németország egyik legelismertebb mesterszakácsa, aki három Michelin-csillagot tudhat magáénak. 2017 októberétől fogva a PÖDÖR márka nagyköveteként fogja szavatolni azoknak az olajoknak és eceteknek a csúcsminőségét, amelyeket e prémiumtermékeket gyártó családi vállalkozás jegyez és forgalmaz.

A 3 csillagos mesterszakács és a Relais & Chateaux „Grand Chef”-jének filozófiája az alábbi három pillérre épül: a minden egyes alkotását meghatározó természetes íz; az ételeinek elkészítési módja, valamint konyhájának széles spektruma. E három elem egyesül a végeredményben, azokban a kulináris remekművekben, amelyek e három komponens együttes, érzéki dramaturgiájában nyerik el végső tökélyüket. „Az első pillér, szakmai filozófiám alapja: a tiszta és friss íz, minden egyes ételre jellemző”, magyarázza Thomas Bühner. „A PÖDÖR pedig pontosan itt lép a képbe, mint tökéletes partner. Az általuk gyártott olajok és ecetek autentikus, intenzív ízeket képviselnek, finomítatlanok, és a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek. A PÖDÖR-nél mindig érzem a termék iránti szenvedélyt, a legmagasabb minőségi színvonalat és a minőség állandóságát. Márpedig mindezt csakis hosszú évek tapasztalatával lehet elérni.”

„Azzal, hogy Thomas Bühner lett márkánk nagykövete, a PÖDÖR új fejezetet nyitott küldetésében, amelyet a legmagasabb szintű kulináris élvezet biztosítása vezérel. A célunk, hogy közösen dolgozzunk tovább Thomas Bühnerrel, és ezzel újabb lépést tegyünk elveink: a prémium minőség, az exkluzivitás és a kulináris sokszínűség gyakorlatba ültetése felé”, - mondja Pödör Krisztina. „Nagy várakozással tekintünk a csúcsgasztronómiát gazdagító sikeres együttműködés és a kölcsönös szakmai inspirációk felé.”


 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0