Keresés
Thomas Bühner

Három csillagos a PÖDÖR

Thomas Bühner a márka új nagykövete

A PÖDÖR a csillagok felé tör. A prémium olajok és ecetek gyártója együttműködési megállapodást jelentett be Thomas Bühnerrel, a neves osnabrücki „la vie” gourmet étterem 3 Michelin csillagos sztárséfével.

 „Nagy örömmel és mérhetetlen büszkeséggel jelentjük be, hogy Thomas Bühner személyében megtaláltuk az ideális nagykövetet cégmárkánk számára” – nyilatkozta Pödör Krisztina, a Pödör Kft. ügyvezetője.  „Thomas Bühner kivételes tudású mesterszakács, aki tökéletesen képviseli mindazt, ami számunkra fontos. Az ő filozófiája és célkitűzése, hogy csakis a legjobb minőséget teremtse meg kompromisszumok nélkül, teljes összhangban azokkal az alapelvekkel, amelyek a termékeink magas színvonalát határozzák meg.”

Thomas Bühner több mint 20 éve Németország egyik legelismertebb mesterszakácsa, aki három Michelin-csillagot tudhat magáénak. 2017 októberétől fogva a PÖDÖR márka nagyköveteként fogja szavatolni azoknak az olajoknak és eceteknek a csúcsminőségét, amelyeket e prémiumtermékeket gyártó családi vállalkozás jegyez és forgalmaz.

A 3 csillagos mesterszakács és a Relais & Châteaux „Grand Chef”-jének filozófiája az alábbi három pillérre épül: a minden egyes alkotását meghatározó természetes íz; az ételeinek elkészítési módja, valamint konyhájának széles spektruma. E három elem egyesül a végeredményben, azokban a kulináris remekművekben, amelyek e három komponens együttes, érzéki dramaturgiájában nyerik el végső tökélyüket. „Az első pillér, szakmai filozófiám alapja: a tiszta és friss íz, minden egyes ételre jellemző”, magyarázza Thomas Bühner. „A PÖDÖR pedig pontosan itt lép a képbe, mint tökéletes partner. Az általuk gyártott olajok és ecetek autentikus, intenzív ízeket képviselnek, finomítatlanok, és a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készülnek. A PÖDÖR-nél mindig érzem a termék iránti szenvedélyt, a legmagasabb minőségi színvonalat és a minőség állandóságát. Márpedig mindezt csakis hosszú évek tapasztalatával lehet elérni.”

„Azzal, hogy Thomas Bühner lett márkánk nagykövete, a PÖDÖR új fejezetet nyitott küldetésében, amelyet a legmagasabb szintű kulináris élvezet biztosítása vezérel. A célunk, hogy közösen dolgozzunk tovább Thomas Bühnerrel, és ezzel újabb lépést tegyünk elveink: a prémium minőség, az exkluzivitás és a kulináris sokszínűség gyakorlatba ültetése felé”, - mondja Pödör Krisztina. „Nagy várakozással tekintünk a csúcsgasztronómiát gazdagító sikeres együttműködés és a kölcsönös szakmai inspirációk felé.”


Díjak

1996: 1. Michelin-csillag
1998: 2. Michelin-csillag
2001: Az év feltörekvője, Gault Millau
2004: Az év csúcsszakácsa, Aral Schlemmer Atlas
2004: Az év szakácsa, Bertelsmann Restaurant & Hotel guide
2006: Az év szakácsa, 19 pont a Gault Millau-ban
2006: Az év étterme, Feinschmecker magazin
2009: A Relais & Châteaux tagja, Grand Chef-je
2011: 3. Michelin-csillag, 19 pont a Gault Millau kalauzban, 5-ből 5 „F” a Feinschmecker magazin pontrendszerében, 10-ből 10 serpenyő a Gusto-ban, 5-ből 5 csillag a Varta-nál, 5-ből 5 szakácssapka a Bertelsmann-nál
2017: Taittinger Chefs Trophy

Kapcsolódó cikkek


Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább