Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A nyári hőségben remek hűsítők, vitamin-, és ásványi anyag pótlók a hideg zöldség krémlevesek, gazpachok. Ezt a joghurtos nyers uborka krémlevest kapros camelinaolajjal tesszük egészségesebbé, és dekoratívabbá.
Az uborkát meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, és nagylyukú
reszelőn lereszeljük.
Sózzuk, borsózzuk, hozzáadjuk az apróra vágott kaprot, az alaplevet
és a joghurtot.
Az egészet összeturmixoljuk.
A kapor szárait eltávolítjuk, lobogó, sós vízben blansírozzuk, majd azonnal jeges vízbe tesszük és lehűtjük.
Aprítógépbe tesszük a blansírozott kaprot.
Hozzáadjuk a bio camelina olajat és összeaprítjuk. A levest jól lehűtve, a kapros olajjal meglocsolva találjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.