Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron sokszor nem kívánjuk a húst, de mégis gondoskodni kell a megfelelő fehérje bevitelről. Ez a nyári lencsesaláta gazdag növényi fehérjében, ráadásul a joghurtos máriatövis olajjal megbolondított salátaöntet is biztosítja, hogy teljes értékű legyen ez a saláta.
Az uborkát hosszában kettévágjuk, magját egy kiskanállal kivájjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
A koktélparadicsomot megmossuk, félbevágjuk.
A kaliforniai paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk, kockára vágjuk.
Az újhagymát megtisztítjuk, vékony karikára vágjuk.
Az öntethez a körte ecetet egy zárható kis üvegbe tesszük, hozzáadjuk a sót, hagyjuk, hogy a kristályok feloldódjanak. Majd hozzáadjuk a máriatövis olajat, a borsot, lezárjuk, és alaposan felrázzuk.
Az olajos emulziót a joghurthoz keverjük.
A lencsét lecsepegtetjük, egy keverőtálba rakjuk.
Hozzáadjuk az előkészített zöldségeket, és a dresszinget. Alaposan összekeverjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.