Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Leveles tésztából fantasztikusan finom, és látványos zöldséges falatokat készíthetünk pillanatok alatt. A paprikás, krémsajtos batyu még finomabb és egészségesebb egy könnyed csírasalátával tálalva.
A friss, tekercselt levelestésztát hagyjuk szobahőmérsékleten kb. 15 percen át kiolvadni. Majd kitekerjük, és hat részre vágjuk.
Különböző színű kaliforniai paprikákat megmosunk, félbevágunk, magházukat eltávolítjuk, felkockázzuk, összekeverjük, és hat részre osztjuk.
A levelestészta darabokat közepüknél megkenjük a natúr krémsajttal, ráhelyezünk mindegyikre egy adag paprikakockát, sózzuk, borsozzuk.
A tészta sarkokat középre hajtjuk, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és átkenjük a felvert tojássárgával. 180 fokos, légkeveréses, vagy 200 fokos hagyományos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A salátához a málna gyümölcsecetet egy kis keverőtálba tesszük, hozzáadunk egy pici sót, borsot, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.
Majd beleöntjük a dióolajat, és alaposan összekeverjük.
A kész öntetet ráöntjük a csírára, összekeverjük. Ezzel tálaljuk a friss paprikás batyukat.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.