Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A cukkinit többnyire hőkezelve fogyasszuk, de nyersen is ehetjük saláta formájában. Mivel a cukkini íze semleges, készítsük karakteres salátaöntetekkel. Az alma balzsamecet és a szőlőmagolaj remekül harmonizálnak hozzá.
A cukkinit megtisztítjuk és vékony csíkokra vágjuk.
A kaprot apróra vágjuk és a cukkinihez adjuk.
A zweigelt szőlőmag olajat és az alma gyümölcsecetet elkeverjük 2 csipet sóval és borssal, majd a zöldségmixhez adjuk. 10 percig állni hagyjuk. Ha túl savanyúnak találjuk, ízlés szerint mézzel édesítjük.
Tálaláskor a felkockázott feta sajttal összekeverjük.
Fontos, hogy a dresszing összekeverésekor a lépések sorrendjét betartsuk és mindig üvegfalú edényt használjunk az elkészítéshez. Először a Pödör Alma gyümölcsecetet összekeverjük sóval-borssal, majd lassan hozzáadjuk az olajat. Az üveg edénybe folytonos rázás mellett elvegyül az olaj az ecettel.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.