LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Karácsonyi zserbó recept

A karácsony elképzelhetetlen zserbó nélkül. A lekváros töltelékbe próbáld ki a sárgabarack gyümölcsecetet, sokkal intenzívebb lesz az íze. A csokimázba tett sárgabarackmag olaj pedig egy finom marcipános ízzel ruházza fel ezt az ünnepi süteményt.

Vegetáriánus
Kukoricamentes
120 Perc
72

Elkészítés

01

A lisztet összegyúrjuk csipet sóval, 20 g porcukorral, szódabikarbónával, a darabokra vágott hideg vajjal, és egy tojássárgával.

02

A tésztát három részre vágjuk, 20 percet pihentetjük.

03

A darált diót krémesre keverjük a lekvárral, 2 evőkanál sárgabarack gyümölcsecettel, 100 g porcukorral.

04

A tésztalapokat akkorára nyújtjuk, hogy a sütőformába férjenek. A sütőformát kivajazzuk, liszttel körbehintjük. Belehelyezzük az első réteg tésztát, amit megkenünk a diós krém felével.

05

Erre helyezzük a második tésztalapot, ezt is megkenjük a maradék krémmel, majd lefedjük a harmadik tésztalappal. Oldalait alágyűrjük, tetejét több helyen villával megszúrjuk. 160 fokos, előmelegített, légkeveréses sütőben 50 percig sütjük. Végül a formában teljesen kihűtjük. A darabokra tört csokoládét, 60 g porcukrot, négy kanál vizet, a kakaót, a 2 evőkanál bio sárgabarackmag olajat, pár csepp sárgabarack gyümölcsecetet egy gyorsforralóba tesszük, és mérsékelt tűzön sziruposra főzzük. Forrón rákenjük a kihűlt süteményre, hagyjuk megdermedni, majd szeletelhetjük.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
300 g
Bio dió - natúr
10 g
élesztő
100 g
vaj
1
tojás sárgája
3 ek
tej
400 g
sárgabarack lekvár
20 g
kakaópor
60 g
étcsokoládé
4 ek
víz
200 g
liszt

Étrendek

Vegetáriánus Kukoricamentes
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.