LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Laktózmentes, tökmagolajos kuglóf recept

Sokan küzdenek laktózérzékenységgel, számukra ajándék lehet ez a tökmagolajos kuglóf recept. Vaj helyett a tökmagolajat használjuk, ami pompás ízt és karakteres színt is ad a süteménynek. Ünnepekre, vagy egy nyugodt vasárnapra kitűnő sütemény ötlet.

Vegetáriánus
Szójamentes
Kukoricamentes
75 Perc
78

Elkészítés

01

A kuglóf formát vajazzuk ki.

02

Szórjuk bele a „durvára” aprított tökmagot, majd lisztezzük ki.

03

A tojás sárgát, a vizet, a porcukrot és a vaníliáscukrot mixerrel habosra keverjük.

04

Szép lassan, folyamatos keverés közben, hozzáöntjük a tökmagolajat.

05

A tojásfehérjéket egy másik tálba a kristálycukorral kemény habbá verjük.

06

A masszához először a fehérjehab 1/3 –át adjuk hozzá, majd lassan hozzákeverjük a lisztet.

07

Adjuk hozzá a sütőport és végül a 2/3 tojás fehérjét, ezt már csak egy finom mozdulattal (kézzel) hozzáforgatjuk.

08

Öntsük a kész tésztát az előkészített kuglóf formába, majd 160 °C -on kb. 1 óráig sütjük (hústűvel ellenőrízzük a tészta állagát).

09

A forró kuglófot tálalás előtt megszórjuk porcukorral.

10

Tálaljuk a kész kuglófot. További ötlet: Nagyon finom vanília sodóval vagy vanília fagyival tálalva, amit néhány csepp tökmagolajjal díszítünk. A kuglóf tésztáját gazdagíthatjuk mazsolával, dióval, tökmaggal stb.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
4
tojás
10 g
vaníliás cukor
250 g
liszt
150 g
porcukor
6 g
sütőpor
1 tk
vaj
pirított tökmag
100 ml
víz

Étrendek

Vegetáriánus Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.