Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az őszi-téli hónapokban, a klorofillban és vitaminokban gazdag kelkáposztából készítsünk langyos salátát ami köretnek is nagyszerű. Megbolondítja a pirított szalonna és a paradicsomecet a hidegen sajtolt lenmagolaj pedig igazi Omega- 3 forrás.
A szalonnát kis kockákra vágjuk és egy serpenyőbenaz olívaolajon lepirítjuk.
A kelkáposztát felaprítjuk és a megpirult szalonnára tesszük. Folytonos rázogatás mellett megpirítjuk a kelkáposztát is. Akkor jó, ha a kelkáposzta kissé karamellizálódik a szélein, de nem puhul meg, roppanós marad. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a paradicsomecetet, és a lenmagolajat is. Langyosan fogyasztjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.