LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Langyos májas szendvics, körtével recept

Hirtelen vendégek jelentkeznek be, és gyorsan szeretne valami elképesztően finomat készíteni? Ez a langyos májas, körtés szendvics garantáltan levesz a lábáról mindenkit, aki megkóstolja. Kellemes párosítása ez a savas, édes és kesernyés ízeknek. Tipikus őszi-téli vendégváró különlegesség.

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
30 Perc
64

Elkészítés

01

A csirkemájakat tisztítsuk meg, vágjuk vékonyabb szeletekre. Sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel megszórjuk, és mustárral bepácoljuk. Hagyjuk 20 percet pihenni szobahőmérsékleten.

02

A körtét megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk, és 8 cikkre vágjuk.

03

Egy serpenyőben felhevítjük a repceolajat, megszórjuk cukorral, hagyjuk, hogy a cukor felolvadjon. Ekkor rászedjük a körtéket, és 2-3 percig pároljuk. Közben 1-2 alkalommal megforgatjuk a cikkeket.

04

Ha készen van, félretesszük, és ugyan ezen a zsiradékon 2-3 perc alatt megsütjük a májakat is. Fontos, hogy ne szárítsuk ki őket. Ha készen van, félretesszük.

05

A serpenyőben visszamaradt, 50-60 fokra lehűlt szaftot felöntjük az alma balsamico cremaval és a dióolajjal.

Tipp:

A kissé megpirított kenyérre, vagy bagettre locsoljunk keveset a szaftból, erre helyezzük felváltva a körte és a máj szeleteket. A maradék szószból locsolhatunk még a szendvicsre. Langyosan fogyasszuk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 db
körte
1 csipetnyi
1 csipetnyi
1 csipetnyi
200 g
csirkemáj

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.