LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Lazacos rukkola krémleves recept

A rukkolát élénkzöld színe és csípős karakteres íze miatt krémlevesbe is felhasználhatjuk. Ha igazán ünnepivé akarjuk tenni, sült lazaccal tálaljuk. Fogyasztás előtt dióolajjal locsoljuk meg, ettől lesz teljes az ízhatás.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
30 Perc
43

Elkészítés

01

10 dkg rukkola salátát 1 percre lobogó vízbe mártunk.

02

Utána jeges vízben azonnal lehűtjük (így szép zöld marad).

03

A  repceolajat és a vajat felhevítjük.

04

Az apróra vágott hagymát lassan adagoljuk hozzá és kb. 20 perc alatt puhára főzzük.

05

A leveshez hozzáadjuk a főtt burgonyát és az alaplevet.

06

Adjuk hozzá a rukkolát.

07

Az egészet botmixerrel selymesre pürésítjük.

08

Adjuk hozzá a tejszínt, de már nem forraljuk. Mixeljük habosra, közben ízesítsük sóval és borssal.

09

A lazacot nagyobb kockákra vágjuk, sóval, borssal és reszelt citromhéjjal bedörzsöljük, majd minden oldalát rövid ideig repceolajban pirosra sütjük. A belseje maradjon szép rózsaszínű.

10

A levesbe helyezzük a lazacot úgy, hogy a lé ne lepje el, ráhalmozzuk a maradék 5 dkg sült rukkolát, és kb. fél evőkanál mogyoró- vagy kendermagolajjal megöntözzük.

Tipp:

A mogyoró olaj helyett használhatunk Pödör kendermagolajat. A repceolajat Pödör olíva-, vagy napraforgó olajjal is helyettesíthetjük.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
100 ml
tejszín
1 liter
szárnyas vagy zöldség alaplé
2
vöröshagyma
150 g
rukkola
1
főtt burgonya
200 g
lazacfilé
citrom reszelt héja
30 g
vaj

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.