Keresés

LEGYEN A PÖDÖR „CLICK & COLLECT” ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNERE!

RÉSZESEDJEN ÖN IS ONLINE BEVÉTELEINKBŐL

A Pödör „Click & Collect” értékesítési partner programunk a kiskereskedők, szolgáltatók és a vásárlók érdekeit szolgáló és az Ő részükre előnyöket biztosító prémium szolgáltatás.

 

 

KI LEHET PÖDÖR „CLICK & COLLECT” PARTNER?

A Pödör "Click & Collect” értékesítési partnerkapcsolatot kifejezetten az Önök - kiskereskedők és szolgáltatók - számára fejlesztettük ki annak érdekében, hogy az online forgalmunkból is százalékos részesedést adhassunk Önöknek. Amennyiben bioboltja, reformélelmiszereket árusító üzlete, élelmiszerüzlete, borszaküzlete, virágüzlete, szépségszalonja, péksége vagy gyógyszertára van, vagy egészségügyi szakember (pl. orvos vagy természetgyógyász, dietetikus, életmód tanácsadó, stb.), nincs akadálya, hogy Pödör „Click & Collect” értékesítési partnerré váljon.

A PÖDÖR „CLICK & COLLECT” ÉRTÉKESÍTÉSI PARTNERNEK BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK:

  • Online jelenlét, mely elősegíti a meglévő vásárlói kört tovább bővíteni
  • Magasabb árbevétel: „A kereskedelem jövője” című eBay-tanulmány arra az eredményre jutott, hogy a „Click & Collect” szolgáltatást igénybe vevő fogyasztók 53 százaléka egy termék átvétele során további árucikkeket is vásárolt az üzletben
  • Nincs minimum rendelési mennyiség

 

 

  • Nagyobb vevőforgalom, plusz online bevétel
  • Ingyenes termékminták biztosítása bolti kóstoltatáshoz
  • Befektetést nem igényel
  • Ingyenes Pödör marketingtámogatás: szórólapok / ingyenes kóstolási lehetőség klubtagoknak / hírlevél / Facebook / megjelenési lehetőség a Pödör honlapon, valamint marketinganyagainkban és egyéb fórumokonMiért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább