LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Lenmagolajos sabayon recept

A sabayon (ejtsd: szabajon) eredetileg egy olasz édes borsodó, aminek természetesen létezik sós változata is. A sós sabayon készülhet pezsgőből, fehér borból, és általában sóval, cayenne borssal ízesítik. Titka a türelemben és a jó minőségű alapanyagokban rejlik. Mi most a vaj helyett lenmagolajjal dúsítottuk.

Vegetáriánus
Búzamentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
15 Perc
78

Elkészítés

01

A tojássárgákat egy habüstbe tesszük vízgőz fölé. Figyeljünk arra, hogy a vízgőz ne legyen túl forró, mert akkor a tojás könnyen összeugorhat.

02

Egy habverővel folyamatosan keverjük, amíg a krém sűrű állagot vesz fel. Ekkor hozzáöntjük a fehér bort, és folyamatos keverés mellett besűrítjük.

03

Először nagyon habos lesz, majd amikor eléri a kívánt állagot, krémessé válik.

04

Ezt követően kisebb adagokban hozzáadjuk a lenmagolajat, miközben folyamatosan keverjük.

05

Legvégül az ecetet is belecsorgatjuk. Ezt követően kóstoljuk meg, sózzuk, cayenne borssal fűszerezzük. Tálalásig melegen tartjuk.

Tipp:

A sós sabayon remek kísérője például a párolt vagy sült spárgának.
Ha hal mellé kínáljuk, a sűrítés során adhatunk hozzá 2-3 evőkanál hal alaplevet is.
Ha spárga mellé kínáljuk, akkor a fehér spárgát hámozzuk meg főzés előtt, a zöldet elég alaposan megmosni. Kötegekbe csomagolva, a sípjukkal felfelé állítsuk őket forró vízbe. A fehér 8-10, a zöld 6-7 perc alatt készül el.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
2 db
tojás sárgája
200 ml
fehérbor
1 csipetnyi
1 csipetnyi
cayenne paprika

Étrendek

Vegetáriánus Búzamentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.