LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Lilahagymalekvár szűzérmével recept

A legjobb dolog, ami a hagymával történhet, ha jól lepirítjuk, és egy mennyei lekvárt készítünk belőle. Lilahagymalekvár receptünkben most a különleges ízeket és aromákat az argán olajjal, és a körte balzsamecettel tökéletesítettük.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
30 Perc
62

Elkészítés

01

A lilahagymákat vékony szeletekre vágjuk. Másfél evőkanál repceolajon, valamint 50 ml vízen addig fonnyasszuk, amíg a víz elpárolog róla.

02

Majd hozzáadjuk a sót, borsot, a kakukkfüvet szárastól, a mézet, és az 1 evőkanál körte balzsamecetet. Pár percig együtt pároljuk. Akkor jó, ha a lekvár állaga szirupos.

03

Ha elkészült, kivesszük belőle a kakukkfű ágakat, végül belekeverjük az argánolajt, de ekkor már ne főzzük tovább.

04

A szűzpecsenyét vágjuk 2 cm vastag szeletekre. Sózzuk, borsozzuk.

05

A megmaradt másfél evőkanál repceolajon mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Azonnal tálaljuk.

Tipp:

A hagymalekvár állaga nem hasonlít a klasszikus lekvárokéhoz. Darabos, lágy, szirupos réteg vonja körbe a hagymákat. A méztől lesz édes, lekvárszerű, a gyümölcsecet pedig savanykássá teszi. Bár lekvárnak nevezik, ízre, állagra leginkább az indiai chutney-hoz hasonlít. Húsok mellé amolyan mártásként használjuk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
250 g
lilahagyma
400 g
sertésszűz
0.5 mokkáskanál
kevés
5-6 ág
2 ek
méz
50 ml
víz

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.