Keresés

REGISZTRÁCIÓ

AMIT ÖNNEK KÍNÁLUNK


locon-product-hu.jpg
 

  • A Pödör márka több mint 300 terméke közül válogathat és rendelhet egyedi igényei szerint nagykereskedelmi áron.


Töltse ki a jobb oldalon található űrlapot, és hajtsa végre a soron következő lépéseket! Miután sikeresen regisztrálta magát Pödör Local Online céges vásárlóként, kap egy e-mailt zárt rendszerünk hozzáférési adataival. Ezután már hivatalosan is Pödör Local Online céges vásárló, így nagykereskedelmi áron tud vásárolni. 

A Pödör Local Online céges vásárlói regisztrációval Ön nem vállal semmiféle kockázatot, továbbá nem jár vásárlási kötelezettséggel.

Ha bármilyen kérdése merülne fel, örömmel állunk rendelkezésére. Bízunk benne, hogy partnereink között üdvözölhetjük!

További információk: info@podor.hu, 06 / 92 900 027

 

Szeretne aktív Pödör Local Online Partner lenni és annak minden előnyét élvezni?

További információ

Legyen Pödör Local Online Céges vásárló!

Vállalkozásának számlázási adatai

Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0