Keresés

Legyen Pödör Céges vásárló


ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA


product-lop.jpg
 

A Pödör márka több mint 300 terméke közül válogathat és rendelhet egyedi igényei szerint nagykereskedelmi áron.

Kérjük, töltse ki az űrlapot a jobb oldalon.

A Pödör céges vásárlói regisztrációval Ön nem vállal semmiféle kockázatot, továbbá nem jár egyéb (pl. vásárlás-) kötelezettséggel. 

Miután sikeresen regisztrálta magát Pödör céges vásárlóként, kap egy e-mailt zárt rendszerünk hozzáférési adataival. Ezután már hivatalosan is Pödör céges vásárló, így nagykereskedelmi áron tud vásárolni.

Hírlevél havi céges vásárlói akciókkal, akár 15% kedvezmény a nettó nagykereskedelmi árakból

Ha bármilyen kérdése merülne fel, örömmel állunk rendelkezésére. Bízunk benne, hogy partnereink között üdvözölhetjük!

További információk: info@podor.hu, 06 / 92 900 027

Ingyenes regisztráció

Címadatok

Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0