Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Márciusban már kapható a zsenge hónapos retek, amiből sokféle salátát, illetve köretet készíthetünk. Talán kevesen tudják, de a retek levelei is ehető, amit vétek lenne kihagyni a salátából.
A retekfejeket elválasszuk a levélzettől, alaposan megmossuk, majd félbe bevágjuk, és vékonyan felszeleteljük őket.
Veszünk egy bő maroknyi reteklevelet, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Az újhagymát finoman felkarikázzuk.
Minden zöldséget egy keverőtálba teszünk, és összekeverjük a camelina olajos majonézzel.
A napraforgó magokat megpirítjuk üres serpenyőben. Akkor jó, ha érezzük a szotyi illatot. Tálaláskor a salátát megszórjuk a napraforgó maggal, és retekcsírával tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.