Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az őszi és téli időszakban bevonulunk a meleg lakásba, gyakrabban tartunk baráti összejöveteleket, amikhez mindig jól jön egy gyors vendégváró falat ötlet. A majonézes tonhalkrémmel töltött uborka, szezámolajas majonézzel finom, gyorsan, és egyszerűen elkészíthető.
Az uborkát megmossuk, végeit levágjuk, majd 3 cm széles karikákra vágjuk őket. Közepüket kivájjuk. A uborkadarabokat egy lapos tányérra rendezzük.
A natúr lében eltett tonhalkonzervet alaposan lecsepegtetjük, majd összekeverjük a majonézzel, a finomra vágott petrezselyemmel, és beletöltjük az uborka kelyhekbe.
Egy üres serpenyőben megpirítjuk a szezámmagot.
A töltött uborkákat negyedbe vágott koktélparadicsommal, és szezámmaggal dekoráljuk.
Az uborka kivájt belsejét felhasználhatjuk smoothie-k készítéséhez is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.