Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz panna cotta, azaz tejpuding új változata ez a málnás, pisztáciaolajos variáció. Az alaprecepten nem változtattunk, de két alapanyag hozzáadásával egy egészen új ízvilágot hoztunk létre.
A vanília rudat félbevágjuk, belsejét kikaparjuk, majd feltesszük a tejjel és a tejszínnel együtt közepes lángon forrni. Ha felforrt, vegyük le a tűzről.
A zselatinport összekeverjük a cukorral, majd folyamatos keverés mellett beledolgozzuk a vaníliás folyadékba.
Végül a poharakba teszünk pár szem málnát, majd egy szűrőn át egyenlő mennyiségben rájuk folyatjuk a kész tejpudingot. Ilyenkor még híg, de kb. 5-6 óra alatt megszilárdul a hűtőben.
Tálaláskor öntsük rá a pisztáciaolajat, dekoráljuk málnával, mentalevéllel!
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.