Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A tatár beefsteak egy igazán megosztó előétel: vagy nagyon szeretik, vagy egyáltalán nem. Receptünkben Pesti István séf különleges tatár receptjét mutatjuk be, amivel mi is elkápráztathatjuk vendégeinket.
A marhahúst apró kockára vágjuk, és a további hozzávalókkal összekeverjük. A bébi római salátát tűzforró serpenyőben átpirítjuk, az olívaolajjal és a balzsamecettel meglocsoljuk, sózzuk. A fekete fokhagymát a kész majonézzel összeturmixoljuk.
Tálalás:
A bekevert húst hosszanti irányban a tálra helyezzük, a pirított salátát mellé tesszük. A tálat a fokhagymás majonézzel körbepöttyözzük. A további alapanyagokat a húsra helyezzük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.