Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A márciusban medvehagymával ízesítsük a burgonyapürét, és értékes, hidegen sajtolt camelinaolajjal krémesítsük. A püré így szép zöld lesz, ráadásul nagyon egészséges is.
A megtisztított és kockára vágott burgonyát feltesszük főni.
Közben előveszünk egy magas falu edényt, beleöntjük a tejszínt.
Hozzáadjuk a camelina olajat.
A medvehagymát két részre osztjuk, megmossuk, és apróra vágjuk.
A felaprózott medvehagyma felét hozzáadjuk a tejszínhez, és a camelina olajhoz.
Botmixerrel összeturmixoljuk az egészet.
A megfőtt burgonyáról leöntjük a vizet, és hozzákeverjük a camelina olajos-medvehagymás keveréket, majd alaposan összetörjük, és hozzáadjuk a maradék medvehagymát.
Végül izlés szerint sózzuk, és borsozzuk. Tálaláskor díszítsük még pár csepp camelina olajjal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.