Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A medvehagyma mellé már csak só, bors és 100 %-os hidegen sajtolt olaj kell, és már készen is van a tökéletes túró krém. Kend szendvicsre, vagy mártogass bele nyers zöldségeket. Garantáltan nem fogsz csalódni.
A túrót egy tálba öntjük, és villával összedolgozzuk.
Hozzákeverjük a tejfölt.
Apróra vágjuk a medvehagymát, majd belekeverjük a túróba.
Végül hozzáadjuk a camelina olajat.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és mégegyszer alaposan eldolgozzuk a túrót.
Ajánljuk friss házikenyérhez, vagy pirított rozskenyérhez, de kiváló nyers zöldségekkel mártogatni (sárgarépa, uborka, paprika, angol zeller).
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.