Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Kóstoltad már a póréhagymát salátában? Ha nem, gyorsan tegyél egy próbát. Paradicsomecet, aszalt paradicsom és dióolaj kelleni fog hozzá. A tört dióbél még egészségesebbé, és komplexebbé teszi ezt a salátát.
A póréhagymát a Pödör Dió olajon puhára pároljuk.
Adjuk hozzá a felkockázott aszalt paradicsomot és még pár percig érleljük az ízeket.
Öntsük bele az aszalt paradicsom 2 evőkanálnyi levét, a Paradicsom ecetet a meleg alapba. Kevergessük még a serpenyőben hagyva 2 percig.
Keverjük bele a diót, majd tálaláskor adjuk hozzá a felkockázott feta sajtot.
Csak a legvégén ízesítsük, mert a feta sajt íze miatt, már lehet sóra egyáltalán nem is lesz szükségünk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.