Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A káposztasalátát akár minden alkalommal más ízűre készíthetjük. Ez a saláta szilvaecettel, mogyoróolajjal és friss mentával készül. Ha házi majonézzel keverjük össze, még tartalmasabbá tehető.
A szilva gyümölcsecetet elkeverjük a piemonti mogyoróolajjal, hozzáadjuk a fűszereket, hagyjuk picit állni.
A káposztát legyaluljuk.
A sárgarépát meghámozzuk és lereszeljük, majd összekeverjük a káposztával. Hozzáadjuk a felaprított mentát és a végen jól összedolgozzuk az öntettel. Fogyasztás előtt hűtőben érleljük 1 órát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.