Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Az olasz konyhából jól ismert capresenek (paradicsom és mozzarella párosítása) egy üde, mentás változata ez a saláta, amit a hidegen sajtolt pisztácia olaj koronáz meg csak igazán.
A paradicsomokat megmossuk, szárazra töröljük, majd félbevágjuk, végül egy keverőtálba tesszük a lecsepegtetett mini mozzarellákkal együtt.
A dresszinghez az ecetet egy csipet sóval együtt egy zárható üvegbe tesszük. Hagyjuk, hogy a sókristályok felolvadjanak az ecetben. Majd hozzáadjuk az olajokat, a borsot, lezárjuk az üveget, és addig rázzuk, amíg krémes állagú nem lesz az öntet. A dresszinget a salátára öntjük.
A friss fűszereket finomra aprítjuk, rászórjuk a salátára, aztán alaposan összekeverjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.