Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi mogyorókrémben az a jó, hogy mindenből a legjobbat tehetjük bele. Csokoládéból, és piemonti mogyoróból jó sokat lehetőleg. A mogyóró ízt 100 %-os természetes szűretlen mogyoróolajjal fokozzuk.
A piemonti mogyorót 180 C fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megpirítjuk, egy tiszta konyharuhával, ledörzsöljük a héját, majd konyhai robotgép segítségével krémes állagúra daráljuk. (Nem probléma, ha a mogyoró héját teljesen nem tudjuk eltávolítani, ez esetben intenzívebb pörkölt íze lesz.)
Hozzáadjuk a porcukrot, sót, és a 3 ek. piemonti mogyoróolajat, tovább daráljuk, és a végén a kakaót is beledolgozzuk.
Vízgőz fölött felolvasztjuk a kétféle csokoládét és a robotgépbe
töltjük, majd alaposan összedolgozzuk a gép segítségével.
Ha nem használjuk fel a nutellát még melegen üvegekbe rakjuk, és hűtőben tároljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.