Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A majonézt számtalan ízesítésben elkészítheted otthon. Használj hozzá körteecetet, mogyoróolajat, és omega-3-ban gazdag lenmagolajat. Ha berzenkedsz a nyers tojástól, nyugodtan használj hozzá főtt tojássárgát.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Ajánljuk húsokhoz, halakhoz, tésztasalátához, vagy szendvicsbe. Ha a maradék majonézt csavaros üvegbe tesszük, akkor egy hétig a hűtöben tárolható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.