Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sokkal egyszerűbb otthon házi majonézt készíteni, mint gondolnád. Kell hozzá egy aprító, minőségi, válogatott olajok, ecetek és persze még néhány alapanyag. Az argánolajtól lesz ez a majonéz luxus minőségű, hiszen ez az olajfajta nagyon ritka és különleges aromájú.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Ha a maradék majonézt csavaros üvegbe tesszük, akkor egy hétig a hűtöben tárolható.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.