Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Rántott hús egészségesebben, kevés olajjal? Lehetséges, és szuper könnyű. Receptünkben hasznos tanácsokat találsz az olajhasználatra, és megmutatjuk, mitől lesz egyedien különleges az íze, és ropogós a bundája a csirkemellnek.
A napraforgóolajba keverjük a sót és a frissen őrölt borsot, majd az aprított bazsalikomot.
A zsemlemorzsát és a reszelt parmezánt alaposan összekeverjük.
A hússzeleteket megmártjuk a fűszeres olajban, majd megforgatjuk a
parmezános morzsában.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a csirkemelleket és 20 percre betesszük sülni.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.