Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A pestos spagetti önmagában egy egyszerű étel, és elkészíteni az is. Ám a házi pestonkba mi argán- és fenyőmagolajat tettünk, amitől ez az olasz tésztaétel fényévekkel jobb lett. Hidegen sajtolt, prémium olajokkal a legegyszerűbb étel is mennybemenetel.
Tegyünk fel egy lábasban vizet forralni. Amikor eléri a forráspontot, akkor öntsük hozzá a sót ízlés szerint (mindig figyeljünk a sorrendre).
Adjuk hozzá a spagettit, és főzzük roppanosan puhára. Miután megfőtt, merjük ki egy edénybe.
Egy tányérba merjünk 5 evőkanállal a spagettink főzővizéből.
Merjük a spagettit a tányérba, majd adjuk hozzá a pestot, és keverjük el a tésztával.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.