Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi pestót elkeverjük ricottával, és megtöltjük vele a gombafejeket. Sütőben pirosra sütjük, és már várhatjuk is a vendégsereget. Az elismerés nem fog elmaradni, ha ezt a receptet követed.
Szedjük le a gombák szárát, mossuk meg, töröljük szárazra.
Keverjük el a ricottát a pestoval, enyhén sózzuk, borsozzuk.
A gombafejeket tegyük egy tűzálló tálba, mindegyikbe tegyünk a töltelékből 1 evőkanállal.
220 C fokos előmelegített sütőben sütjük 25 percig. Ha kész locsoljuk meg a fenyőmagolajjal. Pirítós kenyérrel előételként tálaljuk, vagy köretként húsok mellé is kiváló.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.