Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Könnyű vegetáriánus fogás ősszel a pirított kelkáposzta, amit grillezett kecskesajttal tálalunk. A kelkáposztához jól illik a pirított dió, és a dióolaj, amit még intenzívebbé tesz a málna balzsamecet.
A káposztát ujjnyi vékony csíkokra vágjuk, a nagyobb ereket kivágjuk, rálocsoljuk a dióolajat, amelyen lefedve megpároljuk, a végén lepirítjuk.
A diót száraz serpenyőben megpirítjuk és összeforgatjuk a málna balzsamecettel.
A kecskesajt mindkét oldalát grill serpenyőben arany barnára sütjük (nem szükséges alá zsiradék).
A pirított diót és kelkáposztát összeforgatjuk és rátálaljuk a grillezett kecskesajtot.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.