Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Bár a sárgarépa egész évben beszerezhető, a zsenge, édes tavaszi répához semmi sem fogható. Süssük meg, karamellizáljuk, fűszerezzük pikánsan, és máris készen van az ínyenc zöldségköret.
Ha friss, zsenge, vékonyabb répákat használunk, akkor csak alaposan mossuk meg őket. Az öregebb répát hámozzuk meg, vágjuk csíkokra.
Egy serpenyőben felolvasszuk a vajat az olívaolajjal, majd ráhelyezzük a répákat. Pár percig pirítjuk, végül sózzuk, megszórjuk korianderrel, és aprított chilivel.
Felöntjük vízzel, lefedjük, és közepes hőfokon félpuhára pároljuk. Amikor ez megvan, megszórjuk cukorral, és már fedő nélkül karamellizáljuk.
A pisztáciát üres serpenyőben megpirítjuk.
A répákat a pisztáciával, és pisztácia olajjal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.