Prémium minőségű kézzel készített hidegen sajtolt olajok

Keresés

PÖDÖR a 2017. évi Anuga vásáron

Olajprés, termékújdonságok és egy 3 Michelin-csillagos séf!

Látogasson el standunkra! A PÖDÖR cég kiváló minőségű prémium olajaival és eceteivel lesz jelen a világ vezető élelmiszeripari vásárán, a 2017. október 7. és 11. között Kölnben megrendezett Anugán. Standunk egyik különlegessége egy valódi mechanikus sajtológép lesz, amelyen bemutatjuk hidegen sajtolt olajaink készítésének fortélyát.

A magokból a sajtolási folyamat végeredményeként fénylő olaj lesz, amely csábítóan illatozik, és amellyel szinte bármilyen étel különlegessé tehető. A PÖDÖR cég - a kiváló minőségű olajok és ecetek gyártója - a világ legnagyobb élelmiszeripari vásárán élőben mutatja majd be ezt a titokzatos átváltozást. Ehhez egy külön e célra kifejlesztett, mobil mechanikus sajtológépet is elviszünk Kölnbe.

Helga Wachtmeister

Ne maradjon le erről az egyedülálló élményről: látogasson meg minket a 10.2-es csarnokban a D055-ös standon!

Az ínyencek és mesterszakácsok kizárólag kiváló minőségű, hidegen sajtolt olajokat használnak, hogy egyedülálló zamatot kölcsönözzenek ételeiknek. A PÖDÖR, a csúcsminőségű olajok prémium gyártója, jól ismert ezekben a körökben. Hírnevének öregbítése érdekében azonban szívesen látja vendégül a kereskedelem- és a vendéglátóipar képviselőit, valamint minden kedves érdeklődőt a 2017. évi Anuga vásáron, ahova magunkkal viszünk egy mobil mechanikus sajtológépet is. Ezt a nem mindennapi gépet a hidegen sajtolt olajok készítéséhez használt nagyipari prések mintájára fejlesztettünk ki, hogy élőben is bemutathassuk standunk látogatóinak a sajtolási folyamatot, amelynek során nagy nyomás alatt nyerjük ki az értékes olajokat.

3 Michelin-csillagos szakács

Október 8.-án, vasárnap Ön személyesen is találkozhat Thomas Bühnerrel, a Pödör márka nagykövetével, a világ egyik legjobb mesterszakácsával, az osnabrücki „la vie” étterem 3 Michelin-csillagos konyhafőnökével. Márkanagykövetünk betekintést nyújt a sztárséfek világába, és „A magoktól a 3 Michelin-csillagos élvezetig” címmel beszámol majd a PÖDÖR exkluzív minőségű termékeinek használata során szerzett tapasztalatairól.

Thomas Bühner

PÖDÖR – prémium olajok és ecetek

Anuga 2017
2017. október 7–11.
Taste the Future
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Köln
Németország
10.2-es csarnok
D055-ös stand


 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0