Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a panír nem csak gluténmentes, de ínyenc is. A panírban lévő földimandula liszt és sárgabarackmag különleges ízzel ruházza fel a királyi lazacfiléket. Ha csak különleges halételt szeretnénk a kedvenc rántott formában, akkor is érdemes kipróbálni ezt a receptet.
A lazacot kb. 3 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Ha van benne szálka, csipesszel kihúzzuk. A tojásokat villával felverjük, sóval ízesítjük. A lazac szeleteket egyenként a földi mandula lisztbe, felvert tojásba és az őrölt sárgabarack magba mártjuk. A magokat darálóban pár másodperc alatt felaprítjuk.
Serpenyőben, közepes lángon, nem túl forró repceolajban mindkét oldalán megsütjük. Ne legyen forró az olaj, mert a magok hamarabb átpirulnak, mielőtt a hal megsülne.
Kivesszük és konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük. Salátával tálaljuk. A képen a jobb oldali szelet szezámmaggal készült, a bal oldali őrölt sárgabarack maggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.