Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A gluténmentes földimandula liszt remekül felhasználható panírozásra is. Keverj bele szezámmagot, és sokkal ízletesebb lesz tőle a rántott lazacfilé. Arra figyelj, hogy halat, vagy fehér húst panírozz, amik gyorsan elkészülnek. Ezáltal nem tudnak megégni ezek a panír alapanyagok.
A lazacot kb. 3 ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. Ha van benne szálka, csipesszel kihúzzuk. A tojásokat villával felverjük, sóval ízesítjük. A lazac szeleteket egyenként a földi mandula lisztbe, felvert tojásba és a szezámmagba mártjuk.
Serpenyőben, közepes lángon, nem túl forró repceolajban mindkét oldalán megsütjük. Ne legyen forró az olaj, mert a magok hamarabb átpirulnak, mielőtt a hal megsülne.
Kivesszük, és konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük.
A szezámmagot őrölt sárgabarack maggal is helyettesíthetjük.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.