Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A görög uborkás tzatziki salátát retekkel is elkészíthetjük. A mentás ízesítés mellett a retek tzatziki receptünkbe máriatövis olajat és málna gyümölcsecetet tettünk, hogy fokozzuk az ízhatást.
A retket megmossuk, majd héjastól lereszeljük. Sózzuk, hagyjuk 10 percet állni, hogy a levét kieressze. Végül kifacsarjuk a levét.
A görög joghurtot a feta sajttal, sóval, borssal, fokhagymával, mentával, az olajjal és az ecettel együtt leturmixoljuk.
A retket összekeverjük a szósszal, és jól behűtjük.
Grillezett csirke mellé, vagy lapos kenyérrel ajánljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.