LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Ricotta-mousse pisztáciaolajjal recept

A túrós, ricottás habdesszertekhez szinte kívánkoznak a gyümölcsös rétegek. Ezt a harmóniát már csak egy hidegen sajtolt, exkluzív pisztáciaolajjal lehet tökéletesíteni. Ideális pohárdesszert ünnepi alkalmakra.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
21

Elkészítés

01

A szobahőmérsékletű túróhoz adjuk hozzá a cukrot, a citrom héját és a levét, majd keverjük össze.

02

A tejszínt verjük kemény habbá.

03

A tejszínt és a zselatint óvatosan a túróba forgatjuk.

04

Kis tálkákba szedjük a túró mousse-t, majd betesszük a hűtőbe.

05

Két vastag falú serpenyőben kevés cukrot karamellizálunk.

06

Az egyikhez apróra vágott idénygyümölcsöt adunk. Alternatívaként egy kevés mézzel meglocsolt gyümölcsöt vágott felével felfelé egy zsírpapírral bélelt sütőlapon, légkeveréses sütőben szintén néhány perc alatt tudunk karamellizálni.

07

A fagyasztott, vagy friss erdeigyümölcs mixet szintén dobjuk a karamellizált cukorra. Párat rottyantsunk rajta, és kevergessük. Adjunk hozzá meggy balzsamecetet.

08

A hűtőből kivesszük a tálkákat, ráhalmozzuk a karamellizált gyümölcsöket majd pisztácia olajjal meglocsoljuk. A végén még tehetünk rá felvert tejszínhabot.

Tipp:

Szerezzünk be magas zsírtartlamú tejszínt, így nem lesz szükségünk a zselatinra.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
erdeigyümölcs
1/2
citrom leve és reszelt héja
250 g
ricotta túró
szezonális gyümölcs
150 ml
tejszín kemény habbá felverve
méz
2 lap
zselatin

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.