LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Roquefortos csirkemell pisztáciaolajos borsópürével recept

A kora nyár pompás zöldsége a zöldborsó, amit mirelit formában valójában egész évben élvezhetünk. Mentával, gyömbérrel, és hidegen sajtolt pisztácia olajjal ízesítve a borsópürét az egészséges zöldségköretek királynőjének is nevezhetnénk, annyira finom.

Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
40 Perc
54

Elkészítés

01

A csirkemellet megtisztítjuk, a zsíros részeket levágjuk, majd óvatosan mindegyikbe egy kis zsebet vágunk.

02

Sózzuk, borsozzuk, a zsebekbe egy-egy darab sajtot teszünk. Belehelyezzük őket egy kis tepsibe, vizet öntünk alá, és meglocsoljuk a sütő repceolajjal. 180 fokos sütőben 25-30 percig sütjük.

03

Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, és a borsóval együtt egy kevés vízen 6-7 perc alatt megpároljuk.

04

A gyömbért lereszeljük, a mentaleveleket megmossuk, a lime levét kifacsarjuk.

05

A borsót egy mixerbe tesszük, hozzáadjuk a gyömbért, a lime levét, a mentaleveleket, a tejszínt, sót, végül a pisztácia olajt is, és krémesre turmixoljuk.

Tipp:

Tálaláskor a püréből csíkot húzunk a tányérra, a húst keresztbe rátesszük. Egy kis pisztácia olajat csorgatunk a püré mélyedésébe. Csírával és felezett koktélparadicsommal tálaljuk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
3 db
csirkemell filé
90 g
roquefort sajt
450 g
zöldborsó
4 szál
újhagyma
kevés
gyömbér reszelve
20 levél
menta
1 db
lime
130 ml
tejszín
100-200 ml
víz
2 mokkáskanál
1 csipetnyi
3 db
koktél paradicsom

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.